Astronomski magazin - HOME

am@astronomija.co.rs
 
 
Razno
 

Sadržaj AM

 
 
NOVI AM?
 

Vaši komentari

   

Još prošle godine je najavljen nov, redizajniran i tehnološki osavremenjen Astronomski magazin. I vreme je bilo, samo, vremena je uvek malo pa je eto stari AM dočekao da zađemo u 2009-tu. Ali uskoro, već za .. (da ne obećavamo) dana proradiće.

Odmah da napomenem: Astronomski magazin je časops. Astronomski magazin nije astronomski program. Dakle, dizajn novog AM biće u skladu sa izgledom standardnih časopisa. Drago će nam biti ako se u novom AM dobro snađete lako dođete do željenog članka.

U skladu sa novim izgledom AM promenjen je, tj. malo modernizovan i njegov logo. Elementi su ostali, ali je sada taj logo moderniji. Videćete.

Uvedene su i neke nove rubrike, a uveden je i Blog AM u kome će se objavljivati članci po želji blogera. Dakle, biće tu zastupljeni i neastronomski prilozi. Zašto? Pa zato što su neki veoma zanimljivi i šteta je da se ne objave. Videćete i to.

Od sada ćemo imati češće "AM istraživanja" (anketa) i to po pravilu usklađena sa nekim člankom našeg papirnog časopisa. Uopšte, ubuduće ćemo nastojati da se i sajt i Astronomije što više dopunjuju.

Na kraju nešto što je trebalo na početku: neće ceo AM obući novo ruho. To je jednostavno nemoguće uraditi pošto je AM za deset godina izlaženja postao oogroooman, sa puno hiljada članaka. Tako će uz novi AM na Mreži postojati i stari, ali će oni biti povezani linkovima.

A ubuduće će biti i strožije propisana pravila o kopirajtu, o pravilima za pisanje članaka itd.

Videćete i to.

Aleksandar Zorkić

(21.08.2008.)


Komentar?

Vaše ime:
Vaša e-mail adresa:
Predmet:
Vaš komentar:

vrh

 

Potražite

AM Index
 
priključite se

10 GODINA ASTRONOMSKOG MAGAZINA!