Astronomski magazin - HOME

am@astronomija.co.yu
 
 
 Društva
 

Sadržaj AM
 

 

 

  

Астрономско друштво „Руђер Бошковић”

ПОЗИВ НА 24. БЕОГРАДСКИ АСТРОНОМСКИ ВИКЕНД

 

Драги заљубљеници у астрономију,

      Астрономско друштво „Руђер Бошковић” организује 24. по реду Београдски астрономски викенд (БАВ) и то у суботу и недељу, 24. и 25. јуна 2006. године. Намера нам је да то, од сада па надаље, буде редован годишњи сусрет астрономских друштава, клубова, секција, појединаца астронома­аматера, издавача астрономске литературе, произвођача астрономске опреме и сл, у оквиру кога би друштва, појединци, издавачи представљали свој рад, достигнућа, планове за будућност, приказивали своје производе, опрему, литературу, размењивали искуства, договарали заједничке посматрачке акције, предавања, астрономске школе, кампове итд.

      Сходно томе, позивамо Друштвa и појединце (астрономе­аматере) да узму учешће у 24. БАВ – да се представе онако како они то осмисле. БАВ ће бити одржан у просторијама Народне опсерваторије и Планетаријума АД „Руђер Бошковић” на Калемегдану. На располагању су планетаријумски пројекциони уређај, видео­бим, графоскоп, дија­пројектор, табла и креда, а могу да се припреме и постер­презентације, које би се качиле на зид.

      Молимо заинтересоване за учешће да нам најкасније до 10. јуна 2006. телефонски (011∕30­32­133) или  електронском поштом (adrb@adrb.org) доставе кратак опис своје презентације (потребна техника, време трајања, жељени датум представљања – 24. или 25. јун). Ово нам је неопходно како бисмо саставили тачну сатницу збивања на БАВ.

      Када нам буду приспеле све пријаве за учешће, на сајту ће бити постављено обавештење о тачном програму и сатници 24. БАВ.

       Уз наду да ћете својим учешћем на 24. БАВ омогућити да се ова, мислимо, лепа идеја оствари, поздрављамо вас и желимо много ведрих ноћи и успеха у раду! Видимо се!

 Александар Оташевић – заменик управника

      Народне опсерваторије и Планетаријума

(19.05.2006.)

 

Komentar?

Vaše ime:
Vaša e-mail adresa:
Predmet:
Vaš komentar:

 

AM SCG

 

vrh