Astronomski magazin - HOME

am@astronomija.co.rs
 
 
Društva
 

Sadržaj AM
 

 
NSPoint

 
 
Astronomska radionica u Istri - Clarke 2006.
 
   

Ovogodišnji "cLARKe" događa se u Kanfanaru u prvoj polovici srpnja i to u dva odvojena termina. Prvi termin od 04. do 08. jula namijenjen je polaznicima uzrasta od 6 do 12 godina, a drugi termin od 11. do 15. jula polaznicima uzrasta od 13 do 19 godina.

Radi se o tradicionalnom edukacijskom programu, prirodoslovno-tehničkim radionicama koje su namijenjene učenicima osnovnih i srednjih škola, specifičnih interesa i sklonosti prema znanosti i tehnici. Program "cLARKe" organizira i provodi Astronomska udruga Vidulini u suradnji s O.Š. Petra Studenca iz Kanfanara.

Rad na "cLARKe 2006" odvijat će se kroz desetak pojedinačnih radionica prilagođenih uzrastu i predznanju polaznika. Kroz ozbiljan i istovremeno ležeran pristup oblikovanju, obradi, rješenju i predstavljanju problematike iz ponuđenih radionica, polaznici stječu osnove uvođenja u znanost.

Za vrijeme održavanja "cLARKe 2006" polaznici će na raspolaganju imati dvadesetak mentora i predavača, kao i neophodnu opremu i instrumente, literaturu i dr., uz osiguran cjelodnevni smještaj, prehranu (tri obroka dnevno) i noćenje.

Više: http://clarke2006.vidulini-astro.hr/
 

clarke2006.jpg (54835 bytes)
Naslovna strana sajta, kliknite za veću sliku

 

(05.06.2006.)


Komentar?

Vaše ime:
Vaša e-mail adresa:
Predmet:
Vaš komentar:

vrh

 

 

AM SCG

 

Astronomska radionica u Istri
- 2005.