am@astronomija.co.yu

 

 
 Fotografija
 

 

 

Sadržaj AM

 

 

komentari
Estetika neba
 
 
 
Kliknite na snimak

winter_solstice.jpe (96696 bytes)

Slike su super

Ivan

***

Ovo je komentar na nepostojece komentare. Deluje zalosno cinjenica da se toliko malo paznje obraca na fotografije koje se objavljuju u AM u. Dobro mi je poznato da iza tih fotografija stoji veliko licno zalaganje i, ne na poslednjem mestu, znanje. Nije bitno da li su u pitanju Jovan, Petar ili Danilo. Svaka fotografija pretstavlja deo stvarnosti o kojoj treba reci par reci ... bez obzira kakve bile.

Slavko Stojanov

***

Mislim da se na slike koje se objavljuju u Astronomskom magazinu ipak obrati paznja i da zapadnu svakom za oko mada su ljudi malo lenji da daju svoje komentare. Polazim od sebe.

Evo obecajem od sada da cu svaku sliku komentirati. Ove slike koje je poslao kolega iz Italije, ako se ne varam, zasluzuju posebnu paznju. Ja sam maksimalno odusevljen idejom ali i estetikom. Malo mi je nejasno kako je dosao do ovakvih fotki, ali to su male tajne astrofotografa.

Janko

***

fotografije je suvise edobra, a ideja je jos bolja. ja se amaterski bavim fotografijom (www.holodphoto.com) i ova fotka me definitivno ispunjava novim idejama.

veoma dobro uradjeno.

m. holod

 

 

 

 

(18.08.2006.)


 

Komentar?

Vaše ime:
Vaš e-mail:
Predmet:
Vaš komentar:


 


 
AM SCG

vrh