am@astronomija.co.rs
 
 
 Astronomija u medijima
Drugi primeri
 

Sadržaj AM
 

 

 

AM Index

 

 

mediji
Astronomija u medijima
 
Politika

Komentari na članak
Moguć veliki sunovrat
 

29.01.2007.

Clanak je veoma zanimljiv , a ja sam se setio jedne knjige od Alana i Selly Landsburg (zaboravio sam naslov) gde na pocetku pise da je "kraj sveta" u decembru 2012.po majanskim proracunima , Pozdrav

Jovan

***

30.01.2007.

Tolika koncetracija anonimusa na jednom mestu. Zapanjujuce :)

Kada sam ovo procitao zamislio sam jednu veliku, velikuuu tepsiju punu vode i testa (vise vode nego testa) i onda sam mahao njome i voda se prelila. E sada Zemlja nije tepsija pa da se voda preliva na sve strane :)

Dokle?

I ja se pitam ali s drugim razlogom:

Dokle cemo morati da trpimo predvidjanja o potopu i to taman na godinu kada mozda udjemo u EU :p Ono sto me je razocaralo je da to dolazi od Politike, a mozda me i nije razocaralo gledajuci neko vreme u nazad...

Milija Jovicic

***

30.01.2007.

звучи шашаво, али није за потценјивати. Неке ствари које је објашнјавао Милутин Миланковић тек се сада разматрају и тумаче, исто као и дела Николе Тесле. И за нјегове идеје су говорили да су СФ, али те идеје се увелико применјују, били ми свесни тога или не.

cosmic

***

30.01.2007.

Ovoga je izgleda već zakaćilo veliko sunovraćenje. Sva sreća da se nikada neću voziti u avionima koje ovaj lik proračunava. A šta reći za Politiku. Dolaskom Smajlovićke list polako tone u blato. Setimo se da je za vreme ratova na ovim prostorima rastao broj proroka imraznih šarlatana kiji su stvoreni namenski da bi zaglupljivali naš narod. Ovako istupati u ime nauke i lupetati to je skandalozno čak i za list Treće oko. Prosto ne mogu da odvojim deo koji mi je miliji.

Čudo ne viđeno!!!

Dragan Radmilović

***

meni je tada rodjendan...33 i

Branislav

***

05.03.2007.

Neki ljudi stvarno treba da se drze svoje profesije. Ima logike u nekim stvarima koje prica, ali je 99% totalna glupost(ili mozda namerno zestoko preuvelicava i dramatizuje da bi privukao paznju, ako je tako svaka cast).

Dragon Rider

 

 

Komentar?

Vaše ime:
Vaša e-mail adresa:
Predmet:
Vaš komentar

 

(decembar 2003.)

vrh