Astronomski magazin - HOME

am@astronomija.co.rs
 
 
 
 

Sadržaj AM

 

 

TV Astronomija
Buzz Aldrin punches a journalist in the face

Vaši komentari

(24.08.2008.)


Komentari

25.08.2008.


Nikad ne podrzavam nasilje, ali u ovom slucaju 100% podrzavam Buzz-a. Neki ljudi jednostavno ne razumeju srpski (engleski).

Srdjan

***

26.08.2008.

Kao prvo, novinar je trazio od njega da se zakune nad Biblijom da je covek bio na mesecu. Posto je ovaj to odbio, novinar ga je nazvao lazovom. Zasto nije hteo da se zakune...?

Darko

***

26.08.2008.

Buzz je legenda, svaka mu čast! Najbolje da će svakoj budali udovoljavati da se zakune za ovo ili ono - uostalom, daj meni Bibliju, ne samo da ću staviti ruku, mogu se i popest na nju i vikati šta god hoćeš. To meni jednostavno ništa ne znači. Također me podsjeća na priče dok smo bili pioniri u osnovnim školama kada bi netko rekao \"tko ne **_nešto_** ne voli Tita!\" :)))) Zakuni se ljubavi, na ramenu mom :)))

Bobo

07.09.2008.

I tako ide čovek, naziva druge kukavicama i lažovima, i na kraju mu je krivo što dobije pesnicu u lice! Nije da je to odgovor, ali...

Uostalom, koliko mogu da vidim, nije Baz bio iziritiran time što mu se tražilo da se zakune nad Biblijom, već nastupom. A što je najveći apsurd: upravo Biblija, Novi Zavet to jest, preporučuje da se što manje zaklinjemo, a više oslanjamo na reč.

Nikola Matić


Komentar?

Vaše ime:
Vaša e-mail adresa:
Predmet:
Vaš komentar:

vrh

 

 

AM Index
 
priključite se

 

TV ASTRONOMIJA