am@astronomija.co.yu
 
 
 Razno
 
NSPoint
 

Sadržaj AM
 

Potražite u AM

 

 

 
knjige
IPAK SE (O)KREĆE!
 
Marino Tumpić
tumpic@astronomija.co.yu


18.04.2005.

Kliknite na sliku
knjige2ipaksekreceam.jpg (60195 bytes)
ipakseokreceam.jpg (15520 bytes)
219_1943knjige3svinaokupu.jpg (78648 bytes)

Nakon duge i neizvjesne potrage za trima starim knjigama kojoj bi i «Psihoistorika» Harija Seldona predvidjela najviše 0,27% šanse za uspjeh, nakon potrage stare više od desetljeća, oglašavanja na raznim news-grupama, pa i ovdje, u «astronomskom magazinu», na poslijetku je dječački vapaj i žal za propuštenim djelićem povijesti – uslišan!

Pročitavši nedavno oglas u «am», prije tjedan dana javio mi se čovjek koji je imao te knjige, a danas (ponedjeljak, 18.04.2005.) u prijepodnevnim satima one su stigle do mene, uz mizernu naknadu od cca 12EUR (poštarina i cijena knjiga!).

Nema kraja mojoj sreći kada sam ih ugledao, a zanimljivo je da knjige nisu ni otvorene, kao da su 16 godina čekale na mene , na drugom kraju svijeta!
Znam da sam već pretjerao sa ovim textom, ali, eto možda ovaj primjer pomogne još nekome, odvaži još nekoga da pokuša pronaći dijelić svoje onoga što mu nedostaje, jer, eto – ima nade!

U svakom slučaju, zahvaljujem «am-u» na objavljivanju, niže navedene, «Potjernice za knjigama», na kojoj sada treba velikim slovima napisati – RIJEŠENO!

 Wanted

Potraga za knjigama!


U vihoru prostora i vremena nestale su mi tri drage knjižice. Ukoliko netko posjeduje (ili zna gdje nabaviti) slijedeća tri naslova:

Biblioteka; "supernova"
Izdavač; Dnevnik - Novi Sad (1989)
Izdanja drugog kola;

  8. Rodžer Zelazni, Aleja Prokletstava
11. Kliford Simak, Lutka Sudbine
12. Tomas Diš, Jeka oko Njegovih kostiju

 

(18.04.2005.)

vrh