Mala astronomija - HOME
ma@astronomija.co.yu
 

 

 


mala astronomija

Piši nam na adresu:
ma@astronomija.co.yu
 

Sadržaj MA

 

Sadržaj AM

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Imam
 

Komentar o vanzemaljcima

Ja mislim da postoje ali daleko od nas. Ne verujem da su u našoj galaksiji pa ni u susednoj. Mislim da su i oni i tehnlogija slična nama.

Mislim da naučnici ne treba da se vežu da ta vanzemljaska planeta ili zvezda ili asteroid mora posedovati vodu i da vanzemaljski život mora biti zasnovan na ugljeniku.

Možda je život na našu planetu nastao udarom asteroida koji je došao iz dalekog svemira?

Ivan

***

03.03.2008.

starsno me nervira kada neko kaze da je zemlja jedinstvena planeta zbog toga sto samo na njoj ima zivota.KOJESTARIJE.sta je to zemlja tako posebna.kazu tamo negde je dosta hladnije ili toplije nego na zemlji pa onda nema zivota.po meni to neznaci da nema zivota mozda je evolucija otisla u skoroz desetom smeru i organizmi nisu kao na zemlji sto je o logicno.stavise ako zavirite malo dublje u suncev sistem visecete npr. evropa jupiterov satelit je prekriven ledom ispod kog je (da sad ne duzim)voda,savreno za zivot,a kada pomenemo to da se evropin led stalno otapa sto znaci da ispos svog tog leda ima otvora isto kao i na zemlji koji ispustaju toplotu tek sad znaci da je vrlo moguce da evropu nasele org.mislim da sam dovoljno rekla....ne kazem da su svida oko nas vanzemaljci ali se nadam da jesu i mislim da je to veoma moguce

(pismo je stiglo bez potpisa)

Piši nam na adresu: ma@astronomija.co.yu
 
Space mail Mala astronomija - HOME
Upiši svoju e-mail adresu i ime    
Predmet (o čemu pišeš):
Tekst pisma:  

(4.2. 2005.)

Sadržaj Male astronomije

vrh strane