Astronomski magazin - HOME

am@astronomija.co.rs
 
 
 Razno
 

Sadržaj AM
 

 
NSPoint

 
astrologija
ODGOVOR NA: MUDROST HOROSKOPA II - primeri iz prakse

Komentari

Postovani gospodine Veljovicu,

Etikecija mi nalaze da Vas naslovim sa postovani, mada licno ne osecam postovanje prema nekome ko napravi sajt u kome se okomi samo na jednog astrologa i onda mu lovi greske a profesija mu je mizantrop usmerena na jednog konkretnog astrologa.

U stvari razmisljala sam treba li Vama uopste i odgovarati kada ste pre nekoliko sedmica kada ste dobili moj odgovor napisali da ga niste dobili.Cudno a meni se nije vratiio kao neurucen.Kao prvo otkrili ste rupu na saksiji.Da ja imam svoj stil i ocigledno kada naidjem sa odredjene aspekte koji mi ukazuju na odredjenu situaciju ja ponovoim istim stilom i recnikom a da bih nasla identican trebalo bi mi vise vremena nego da to srocim, sve i da imam sacuvane tekstove sto nije slucaj jer cesto menjam kompjuter i ne prebacujem neke koje smatram nebitnim.Sada vidim da zaista zbog takvih kao sto ste Vi ne treba ni cuvati tekstove.No, ne pisete o onome sto je bitno i zbog cega postoji ta rubrika, da li se i jedan astrolog javio da komentarise da takav tekst ne odgovara planetarnoj konstelaciji za taj dan.Zamislite kada bi meterolozi svaki dan menjali stil pa se upustili u pesnicke vode i umesto da kazu bice kisa oni da ne bi bili hohstapleri koji ponavaljaju meteroloske prognoze kazu padace sitne kapi kise ili kisice sa neba ili ne znam ni ja sta da ne bi pali u ruke inkviziciji uoblicenoj u Vasem liku i delu.Stvarno je Vama zivot prazan kada ga ispunjavate takvim sitnicarenjem koje je cak i neinteleginetno primecivanje necega i upucivanje paznje javnosti na nesto sto je krajnje normalno.Zar mislite da je rubrika horoskop osmisljena da bi astrolozi isprobavali svoje spisateljske sposobnosti i trazili sinonime za izraz kao sto je kontakt sa strancima, ili umesto izraza da ne dozvolite da stave da ne dopustite ili ne znam ni ja sta.O cemu Vi uopste pisete da li Vi citate svoje komenatare ? Citaoci koji redovno prate rubirku Horoskop u Novostima nemaju primedbe, naprotiv do sada dobijam samo pohvale a to je citavih osam godina. I bas Vam hvala sto mi pravite reklamu. Meni je vazno misljenje kolega i citalaca.Zamislite sto je strasno kada se pojavi kod Vodolije dva puta u nekom vremenskom rasponu izraz mozete da napravite pa onda ponovo mozete napraviti ?

Tragedija svetskih razmera.Jel te jel Vi idete kod lekara ? Sto ih ne kritikujete sto pisu iste dijagnoze,kakvi hohstapleri koji se ponavljaju, sto angina ne napisu upala grla pa kod sledeceg pacijenta zapaljenje grla pa kod onog sledeceg upala krajnika i tako rednom nego pisu uvek isto, kakvi hohstapleri? A tek ekonomisti, pa politicari ? Evo Vam vala sada tema za Vasu dusu,pronadjite sve sta su pricali politicari kod prethodnih izbora pa opalite po njima takvom zestinom koliko su se puta ponavljali kada ste tako hrabri i vispreni? Mogu samo da konstatujem da je Vas sajt trla baba lan da joj prodje dan,ali ne mogu da verujem da neko trosi vreme na to da se bavi takvim sitnicarenjem koja ste Vi astronomija i astrologija niste ni prosli pored takvih oblasti. sto ne napisete nesto cime biste se dicili, da vidimo neki Vas sajt na kome svaki dan originalnim izraizima novim, ne ponovaljajuci se saopstavate slicne stvari odredjenoj grupi ljudi? Zaista kako Vas nije sramota ? Sto se tice kompanije Novosti JA SE JESAM IZBORILA ZA SVOJE MESTO a upravo zahvaljujuci Vasem komentaru iako sam Vam poslala originalne tekstove Vi preko toga prelazite i negirate da je moguce da je greska do redakcije.Znaci Vi gospodine Veljovicu IMATE NESTO LICNO PROTIV MENE a ja ne znam uopste ko ste niti sam Vas ikada videla ni cula za Vas.Moje kolege u NOVOSTIMA i to INTERNET izdanju postuju moju zelju da se tekst u novinama poklapa sa onim na INTERNET izdanju i da odgovara za isti datum a to mi je jedino bitno i kao sto svako zlo ima svoje dobro tako je i Vasa malicioznost ne znam cime osim nekim moguce Vasim licnim kompleksima projektovanim na moju licnost prouzrokovala ipak nesto dobro a to je da sada bar moja saradnja sa redakcijom i Internet redakcijom Novosti funkcionise dobro.

Bavite se necim konstruktivnijim ako uopste umete ili ste motivisani.Od tolike mrznje cete se razboleti.Uostalom, primecujem da ako su Vam dnevni horoskopi u Novostima jedina literatura i predmet proucavanja Vi sigurno imate dijagnozu,ali terapiju mora da odredi stucno lice.Sa zeljom da sto pre ozdravite primite moje srdacne pozdrave.

Jasminka Holclajtner

(26.01.2007.)


Komentar?

Vaše ime:
Vaša e-mail adresa:
Predmet:
Vaš komentar:

vrh